Valship › Пятница
› 09.05.2025
› 15:35
› Сообщение # 1
Рядовой
В увольнительной
Живу в Польщі вже кілька років, а моя мама залишилась у Києві. Вона вже в поважному віці, має проблеми зі спиною, тиском і серцем. Раніше якось справлялась сама, але минулого року її стан значно погіршився. Я фізично не міг приїхати надовго, а сидіти й нічого не робити — це найгірше відчуття. Шукав варіанти в інтернеті, і натрапив на сайт “Медсестра”. Вирішив спробувати, бо на відстані іншого вибору майже не було.
Зв’язався з ними через месенджер, швидко відповіли, дуже чітко пояснили, які є опції. Ми домовились про регулярні візити медсестри до мами для контролю тиску, ін’єкцій та просто допомоги в побуті. Звичайно, я переживав — мало лі не перше в житті довіряв стороннім людям найдорожче. Але вже після кількох днів я заспокоївся.
Мама казала, що приходить дуже приємна жінка, все робить акуратно, терпляче, ще й поговорити може, вислухає. Для мами це був ковток повітря — їй справді стало легше, не тільки фізично, а й морально. Я отримував звіти, фото ліків, інколи навіть відео короткі — все прозоро, професійно, людяно.
Це не просто сервіс. Це те, що дозволило мені не втратити душевний спокій на відстані. Я дуже вдячний всій команді “Медсестра”. Якщо ви, як і я, живете за кордоном, але маєте стареньких батьків у Києві — звертайтесь до них. Це найкраще рішення, якщо не можете бути поруч, але хочете, щоб за рідними дбали по-справжньому.
|