|
|
Модератор форума: GUNNER161 |
Форум БОЛТАЛКА На любые темы Де у Києві можна зробити якісний ремонт Apple Watch 3? |
Де у Києві можна зробити якісний ремонт Apple Watch 3? |
› Пятница
› 23.05.2025
› 07:42
› Сообщение #
Apple Watch 3 почав поводитися дивно — не завжди вмикається, зависає, сенсор то працює, то ні. Вже скидав до заводських налаштувань, але це не допомогло. Можливо, щось із материнською платою чи контролером. Годинник не новий, але ще хочеться трохи ним покористуватись. Підкажіть, де в Києві можна зробити нормальний ремонт без того, щоб залишити там купу грошей і потім ще тижнями чекати. Бажано реальні відгуки або особистий досвід.
|
› Пятница
› 23.05.2025
› 08:28
› Сообщение #
У мене була схожа проблема з Apple Watch Series 3 — зависав, не реагував, перезавантажувався сам по собі. Я звертався в кілька сервісів, але тільки в Kivi Parts змогли адекватно пояснити, у чому справа, і не "тягнули кота за хвіст". Зробили діагностику за день, сказали, що проблема в платі, але можна відремонтувати без заміни всього блоку. Я погодився, бо ціна була нормальна, і ще й гарантію дали. Годинник зараз працює стабільно, як раніше. ремонт apple watch 3 у них дійсно професійний, видно, що не перший рік займаються. Якщо хочеш без зайвого клопоту — рекомендую.
|
| |||
| |||
Чат сайта |