|
|
| Модератор форума: Slon |
| Форум РЕДАКТОР - ArmA 2 Вопрос-Ответ Перевірити стан ходової |
| Перевірити стан ходової |
› Вторник
› 12.08.2025
› 18:09
› Сообщение # 1
Привіт, друзі! Планую поїздку на кілька тисяч кілометрів і вирішив перед цим зробити повну перевірку свого авто. Хвилює стан ходової частини, бо останнім часом іноді чую легке постукування на невеликих вибоїнах. Хотілося б знайти у Києві сервіс, де можуть оперативно та якісно провести діагностику, дати зрозумілий висновок і, за потреби, швидко усунути несправності. Може, хтось вже робив таку перевірку і може порадити перевірене місце?
|
› Вторник
› 12.08.2025
› 18:13
› Сообщение # 2
Я робив подібну підготовку перед відпусткою і можу поділитися хорошим досвідом. Звернувся до VRS, у яких діагностика ходової авто - один з ключових напрямків. Майстри провели детальну перевірку на підйомнику, потім використали спеціальне обладнання, щоб протестувати амортизатори, люфти та інші вузли. Хлопці все чітко пояснили, показали фото та відео з процесу, щоб я бачив реальний стан деталей. Дрібні проблеми усунули того ж дня, а ціни виявилися адекватними та без «сюрпризів». Після цього поїздка пройшла спокійно, і я тепер знаю, куди звертатися, коли потрібна якісна перевірка та ремонт.
|
| |||
| |||
| Чат сайта |