|
|
Модератор форума: ArmA9W |
Форум БОЛТАЛКА PRO Auto Які проставки кращі? |
Які проставки кращі? |
› Среда
› 29.05.2024
› 13:43
› Сообщение #
Чоловіки, підкажіть яка марка проставок під пружини найкраща на ринку? Є багато виробників і не знаю якому віддати перевагу при покупці. Головне для мене - надійність і довговічність.
Можно вывести русских солдат из Чернобыля, но нельзя вывести Чернобыль из русских солдат.
|
› Среда
› 29.05.2024
› 13:45
› Сообщение #
На мій погляд, одні з найкращих проставок - це продукція від українського виробника Prostavkin. Я купував їх у фірмовому магазині в Києві і абсолютно задоволений якістю. Ці проставки виготовлені з високоміцного авіаційного алюмінієвого сплаву Д16Т, який відрізняється підвищеною зносостійкістю та корозійною стійкістю. До того ж вони мають спеціальне анодоване покриття, що додатково захищає від впливу навколишнього середовища. Після встановлення проставок Prostavkin, мій позашляховик не лише підвищив свій кліренс, але й зовнішній вигляд став суттєво брутальнішим. Але найголовніше - за весь час експлуатації я не помітив жодних слідів деформації або люфтів на проставках. Вони як були цільним монолітом, так і залишились. Рекомендую! Це якісний та надійний український продукт. Дізнатись більше, які проставки кращі можете із цієї статі.
Хотят ли русские войны?
Спросите вы у Сатаны, И вам ответит Сатана: Везде, где русские - война! |
| |||
| |||
Чат сайта |