|
|
Модератор форума: GUNNER161 |
Форум БОЛТАЛКА Игрушки Пошук системи для автоматизації та оптимізації |
Пошук системи для автоматизації та оптимізації |
› Суббота
› 14.06.2025
› 21:54
› Сообщение #
Привіт, друзі! Є в когось досвід впровадження систем автоматизації для складу? Ми от якраз доросли до цього питання — процесів багато, люди плутаються, все вручну, екселі вже тріщать по швах. Хочеться щось адекватне, щоб і облік, і логістика, і залишки — все в одному. Не обов’язково дороге — головне, щоб працювало без "танців з бубнами". Може, порадите з чого почати або чим самі користуєтесь?
|
› Воскресенье
› 15.06.2025
› 14:26
› Сообщение #
Я понад десять років займаюсь оптимізацією логістичних ланцюгів для великого дистриб’ютора і з упевненістю можу сказати, що WMS https://uislab.com/uk/products/wms/ система від компанії Українські Інтелектуальні Системи — це одне з найкращих рішень, з якими мені доводилося працювати. Вона дозволила нам зменшити витрати часу на інвентаризацію, уникнути плутанини з товарними залишками та налагодити чіткий контроль за переміщенням товарів по складу. Дуже зручно, що програма підтримує інтеграцію з ТЗД та обліковими системами — це дозволяє бачити повну картину у режимі реального часу. Після впровадження UIS ми змогли підвищити продуктивність персоналу на складі майже на 40% без додаткових витрат. Звітність стала зрозумілішою, а аналітика — точнішою, що важливо для ухвалення стратегічних рішень. Раджу цю систему всім, хто прагне вивести свій бізнес на новий рівень.
|
| |||
| |||
Чат сайта |