|
|
Модератор форума: GUNNER161 |
Форум БОЛТАЛКА На любые темы Блефарит |
Блефарит |
› Понедельник
› 18.09.2023
› 09:25
› Сообщение #
Добрий день усім! Моя проблема - блефарит, і вона заважає мені насолоджуватися повним комфортом. Чи можете ви порекомендувати ефективні засоби для лікування цього неприємного стану очей? Я готовий спробувати різні препарати, головне, щоб вони дійсно допомогли.
|
› Понедельник
› 18.09.2023
› 11:42
› Сообщение #
Цей стан може бути надокучливим, але є ефективні ліки від блефариту , які ви можете спробувати. Одним із засобів є Сульфацил Натрію краплі очні 20% 10мл флакон, які містять сульфацил натрію і можуть боротися з інфекцією та запаленням очей. Ще однією можливістю є Офтаквікс крап.оч. 5мг/мл фл. 5мл, які мають протизапальну дію і можуть полегшити симптоми блефариту. Важливо пам'ятати, що перед застосуванням будь-яких ліків, краще консультуватися з лікарем або фармацевтом, щоб отримати індивідуальні поради.
|
› Понедельник
› 27.05.2024
› 15:29
› Сообщение #
да, тут важно активно и качественно следить за своим здоровьем
|
› Понедельник
› 27.05.2024
› 15:31
› Сообщение #
Нещодавно якраз аналізи сдавала, зверталась за цим в лобораторію. Новітнє обладнання та високі стандарти Лабораторії МедЛаб мене привабили, там якісне обслуговування, а ось ціни не високі, зверніться, гадаю ви зможете всі аналізи швидко сдати
|
| |||
| |||
Чат сайта |