|
|
Модератор форума: GUNNER161 |
Форум БОЛТАЛКА На любые темы Працевлаштування в Україні |
Працевлаштування в Україні |
› Пятница
› 08.12.2023
› 22:52
› Сообщение #
Маю деякі роздуми щодо майбутньої кар'єри і важливого життєвого вибору. Де, на вашу думку, краще шукати працевлаштування — в Україні чи за кордоном? Можливо, хтось з вас має власний досвід роботи в інших країнах або знає особливості трудового ринку в Україні. Буду вдячний за поради та відгуки!
|
› Пятница
› 08.12.2023
› 23:56
› Сообщение #
Привіт! Якщо ви розглядаєте можливість працевлаштування за кордоном, обов'язково ознайомтеся з відгуками про Supplax від реальних співробітників. Ця компанія відома своєю підтримкою та розвитком своїх працівників. Вони пропонують гнучкі графіки та можливості для самореалізації в обраній сфері. Відгуки допоможуть вам зрозуміти, чи це те, що вам потрібно. Бажаю вам здоров'я та успіхів у важливому виборі!
|
› Понедельник
› 29.01.2024
› 11:59
› Сообщение #
Зараз переважно через рекрутингові агенції роботодавці шукають персонал. Такий формат дуже зручний.
|
› Понедельник
› 29.01.2024
› 18:57
› Сообщение #
Так, саме так. Ми також через рекрутингову агенцію шукали Engineering Manager https://itexpert.work/uk/directions/engineering-manager/ і хочу сказати, що команда ITExpert справилась з цим завданням на відмінно. Я не знаю скільки б довелось затратити часу на самостійні пошуки. А тут запропонували кращих людей, обрав із запропонованих варіантів.
|
| |||
| |||
Чат сайта |