|
|
Модератор форума: GUNNER161 |
Форум БОЛТАЛКА На любые темы А що ви знаєте про покупку штукатурки друзі? Що можете порад |
А що ви знаєте про покупку штукатурки друзі? Що можете порад |
› Среда
› 29.05.2024
› 13:03
› Сообщение #
Я планую ремонт у своїй квартирі і дійшов до етапу штукатурки стін. Що можете порадити щодо покупки штукатурки? Які марки або типи краще обрати?
|
› Среда
› 29.05.2024
› 15:55
› Сообщение #
Я нещодавно робив ремонт у своїй квартирі, тому можу поділитися своїм досвідом. Перш за все, варто визначити, для яких приміщень буде використовуватися штукатурка – для ванної, кухні чи звичайних кімнат. Наприклад, для вологих приміщень краще обрати гіпсову штукатурку, стійку до вологи. Я використовувала штукатурку марки Knauf Rotband для ванної кімнати – вона добре тримається і легко наноситься.
|
› Среда
› 29.05.2024
› 16:33
› Сообщение #
З власного досвіду можу сказати, що важливо звертати увагу на виробника та якість штукатурки. Я купував штукатурку марки Ceresit і залишився дуже задоволений результатом. Вона рівномірно наноситься і швидко висихає. Ще одна порада – купуй штукатурку із запасом. Іноді складно точно розрахувати потрібну кількість, а докупити ту ж саму марку може бути важко, особливо якщо ремонтуєшся поступово. Не забувай також про інструменти для нанесення – хороша гладилка і рівень значно полегшать процес. Ну й саму штукатурку можеш тут https://kub.in.ua/ua/stroitelnye-smesi/shtukaturnye-smesi/ глянути. Мені здається тут нормальний вибір
|
| |||
| |||
Чат сайта |