|
|
Модератор форума: GUNNER161 |
Форум БОЛТАЛКА На любые темы Чи є в когось приклади успішних кампаній з маркетингу |
Чи є в когось приклади успішних кампаній з маркетингу |
› Воскресенье
› 14.07.2024
› 12:10
› Сообщение #
Чи є в когось приклади успішних кампаній з маркетингу для кав’ярень, які добре спрацювали в Україні?
|
› Воскресенье
› 14.07.2024
› 12:11
› Сообщение #
Я особисто переконаний, що успіх починається з правильного підходу до розміщення та вибору концепції, а також з грамотної маркетингової стратегії. Особливо важливо уважно вивчити місцевий ринок та потреби цільової аудиторії.
Щодо матеріалів, які б могли вам допомогти, рекомендую ознайомитись із статтею за посиланням https://biznestrendy.com.ua/yak-vidkryty-kav-iarniu-z-nulia-u-2024/ яка детально описує, як відкрити кав’ярню з нуля у 2024 році з мінімальними вкладеннями та максимальною ефективністю. Ця стаття підкреслює, що з усіма викликами, які зараз існують в Україні, можна знайти чимало можливостей для підприємців, які хочуть відкрити власний бізнес у гостинності. Сподіваюсь, ця інформація вам допоможе, і ваша майбутня кав’ярня стане по-справжньому особливою та прибутковою! Але я не маю знайомих у цій сфері і дійсно хотілось би побачити приклади успішних кампаній з маркетингу для кав’ярень, тому буду радий почути ваші історії |
| |||
| |||
Чат сайта |