|
|
Модератор форума: GUNNER161 |
Форум БОЛТАЛКА На любые темы Стоматолог в Києві |
Стоматолог в Києві |
› Среда
› 07.08.2024
› 20:20
› Сообщение #
Порадьте, будь ласка, хорошого стоматолога в Києві. Треба привести зуби в порядок, тому потрібен перевірений лікар.
Буду вдячний за поради. |
› Среда
› 07.08.2024
› 22:03
› Сообщение #
Я вам можу порадити приватну стоматологію Фортуна Дент, я там елайнери ставив https://fortuna-dent.com.ua/elajnery.html дуже все сподобалось - привітний персонал, якісні та безболісні послуги, ціни не високі, часто бувають акції та розпродажі. Короче кажучі, це дійсно класна лікарня для лікування зубів, і не тільки. Я хочу доньку туди відвезти, щоб прикус вирівняли за потреби.
|
› Вторник
› 20.08.2024
› 21:05
› Сообщение #
Здорові зуби – це не лише гарна та приваблива усмішка, а й запорука здоров'я всього організму. Насамперед це гарна посмішка, яка надає впевненість в спілкуванні...
|
› Пятница
› 23.08.2024
› 09:49
› Сообщение #
|
› Вторник
› 03.09.2024
› 18:07
› Сообщение #
Якщо ви шукаєте перевіреного стоматолога в Києві, можу порекомендувати Медичний центр Призма. Вони мають великий досвід у стоматології та надають широкий спектр послуг, включаючи профілактику, лікування, протезування і естетичну реставрацію зубів.
Контакти: Адреса: вул. Сагайдачного, 25, Київ, 04070 Телефон: 044 425 1313 Е-мейл: dental.prisma13@gmail.com Сайт: https://prizma.ua/ Звертайтеся до них для консультації, і ви отримаєте якісну допомогу від професіоналів. |
› Среда
› 11.09.2024
› 14:38
› Сообщение #
Рекомендую звернутися до Стоматологічної клініки КІСС. Вони мають відмінну репутацію, надають широкий спектр послуг, включаючи ортодонтію, імплантацію, естетичну стоматологію та відбілювання. Професійні лікарі клініки підходять до кожного пацієнта з особливою увагою та турботою, використовуючи сучасні технології. Клініка знаходиться в Бучі, але варта того, щоб звернутися саме туди.
Контакти:
Успіхів із лікуванням! Думаю, що в цій клініці точно допоможуть. |
| |||
| |||
Чат сайта |