|
|
Модератор форума: GUNNER161 |
Форум БОЛТАЛКА На любые темы Благодійність |
Благодійність |
› Четверг
› 26.12.2024
› 05:09
› Сообщение #
Я не можу зрозуміти, як ми можемо бути певні в тому, що наша допомога реально досягає тих, хто її потребує? І чи достатньо цих зусиль, щоб допомогти нашій країні? В Україні сьогодні кожен, хто має хоч кілька гривень, може зробити добру справу, але чи справжня це благодійність? Як правильно вибрати проект, на який варто звернути увагу, аби наша допомога не зникла в невідомому напрямку? Чи існують механізми, які гарантують, що зібрані кошти справді йдуть на користь тим, хто цього потребує, а не на адміністративні витрати або нечисті руки? Я чув багато про різні благодійні проекти, але як дізнатися, який із них дійсно працює ефективно та відкрито?
|
› Четверг
› 26.12.2024
› 05:13
› Сообщение #
Ось саме тому дуже важливо підтримувати перевірені та надійні ініціативи, як, наприклад, "Щедрий вівторок" https://givingtuesday.ua/macpaw/ . Це проект, що об'єднує небайдужих людей в Україні, сприяючи розвитку благодійності через прості й прозорі механізми. Замість того щоб сумніватися у кожній допомозі, можна відчути впевненість, що твій внесок дійсно зробить зміни. У 2024 році на "Щедрий вівторок" багато організацій проводять акції, зокрема й MacPaw. Цей проект є ідеальним варіантом для тих, хто хоче долучитися до великих добрих справ і зробити свій внесок у важливі зміни для країни. Кожен, хто приєднається до "Щедрого вівторка", не тільки допомагає нужденним, а й підтримує розвиток культури благодійності в Україні, що з кожним роком стає все більш важливою складовою нашої єдності.
|
| |||
| |||
Чат сайта |