|
|
Модератор форума: GUNNER161 |
Форум БОЛТАЛКА На любые темы Задумалась про одяг від LuForu |
Задумалась про одяг від LuForu |
› Четверг
› 17.04.2025
› 12:13
› Сообщение #
Привіт! Задумалась про одяг від LuForu, і зокрема про їхні плаття. Я бачу, що у них дуже нестандартний підхід до дизайну, але цікаво, чи будуть ці плаття зручні для повсякденного носіння? Бо вони такі концептуальні, і не знаю, чи підійдуть для офісу чи прогулянки містом. Може, хтось вже носив їх? Як на рахунок практичності таких речей? Чи не буде складно поєднувати з іншими елементами гардеробу? Хочеться дізнатися реальні відгуки, а то на фото все виглядає дуже стильно, але не завжди зручно.
|
› Четверг
› 17.04.2025
› 18:58
› Сообщение #
Мені теж цікаво було б дізнатися більше про практичність цих платтів, тому що я вже встигла придбати кілька моделей від https://luforu.com/katalog/total-luk/plattja/. Можна сказати, що це не зовсім "типові" плаття, як у масовому рітейлі, але це саме те, що робить їх унікальними і цікавими. Коли я їх вперше побачила, подумала, що вони дуже концептуальні, і для мене це був такий виклик — чи зможу я їх носити в повсякденному житті. Але ось що я зрозуміла: вони неймовірно зручні, хоч і мають нестандартний крій. Плаття, яке я купила, це своєрідна суміш мінімалізму і якоїсь футуристичної естетики. Виглядає, як ніби ти одягаєш щось із майбутнього, але при цьому воно дуже комфортне і не сковує рухи. Я, наприклад, носила його в офіс, і жодного разу не відчувала дискомфорту — навіть навпаки, в ньому дуже зручно сидіти за столом, не переживаючи за складки або зменшення рухливості. Щодо поєднання з іншими елементами гардеробу, я можу сказати, що це залежить від моделі. Якщо обирати нейтральні кольори, типу чорного або сірого, то плаття буде легко поєднуватися з іншими елементами. Я, наприклад, носила його з джинсами і білими кросівками — виглядає стильно і в той же час не кричуще. Тобто можна створити як елегантний образ, так і більш повсякденний, що зручно для різних ситуацій. Єдине, що треба враховувати — ці плаття дійсно привертають увагу, тому варто бути готовим до того, що на тебе звертатимуть погляди. І це не завжди погано, але для тих, хто любить більш скромний стиль, такі речі можуть здатися занадто екстравагантними.
|
› Пятница
› 18.04.2025
› 01:29
› Сообщение #
Цікава дискусія! Я не носила плаття від LuForu, але давно слідкую за цим брендом. Дуже подобається їхній підхід до моди, оскільки вони не йдуть за масовими тенденціями, а створюють щось особливе, що поєднує естетику і зручність. Хоча я згодна, що іноді такий одяг виглядає трохи екстравагантно для повсякденного носіння, але якщо правильно комбінувати, то можна виглядати дуже стильно навіть на роботі або в неформальних зустрічах.
|
| |||
| |||
Чат сайта |