|
|
| Модератор форума: GUNNER161 |
| Форум БОЛТАЛКА На любые темы Хочу купити літій-залізо-фосфатний акумулятор |
| Хочу купити літій-залізо-фосфатний акумулятор |
› Четверг
› 01.05.2025
› 23:39
› Сообщение # 1
Працюю над проєктом автономної енергетичної системи для заміського будинку й шукаю надійний літій-залізо-фосфатний акумулятор із високою циклічністю та безпечними характеристиками. Мене цікавить, де в Україні можна замовити такі акумулятори з офіційною гарантією, бажано з можливістю підключення до сонячних панелей та сумісністю з контролерами заряду.
|
› Воскресенье
› 04.05.2025
› 22:51
› Сообщение # 2
Вітаю з початком втілення еко-проєкту – це круто, що ти обираєш LiFePO4 акумулятори, адже вони витримують сотні циклів заряд-розряд і мають значно вищу пожежобезпечність порівняно з класичними свинцево-кислотними блоками. Особисто я співпрацюю з компанією AKB CENTER, яка на своєму сайті пропонує широкий асортимент акумуляторів літій-залізо-фосфатного типу https://akbcenter.com.ua/akumulyatory/akumulyatory-lifepo4 : від компактних моделей для резервування інверторів до потужних модулів для автономних систем великої ємності. Їхня перевага – оперативна доставка по всій Україні, можливість попередньої консультації фахівців щодо підбору накопичувача під конкретні параметри системи, а також сервісне обслуговування та підтримка протягом усього гарантійного періоду. Окремо варто відзначити, що у AKB CENTER є не лише акумулятори, а й комплектуючі.
|
| |||
| |||
| Чат сайта |