|
|
| Модератор форума: GUNNER161 |
| Форум БОЛТАЛКА На любые темы Який гайковерт краще вибрати для роботи на СТО? |
| Який гайковерт краще вибрати для роботи на СТО? |
› Пятница
› 23.05.2025
› 07:19
› Сообщение # 1
Відкрив невелике СТО, і зараз комплектую обладнання. Шукаю надійний пневматичний гайковерт, який витримає щоденну роботу. Основні задачі — знімати/ставити колеса, розбирати підвіску, іноді працювати з тугими кріпленнями. Хотілося б, щоб був хороший крутний момент, щоб не треба було "добивати" руками. Бажано щось перевірене, бо не хочу витрачатися двічі. Може, є хтось із досвідом — порадьте, де шукати, яку модель краще взяти?
|
› Пятница
› 23.05.2025
› 08:01
› Сообщение # 2
Я вже років зо два працюю на СТО, і можу точно сказати — на дешевих інструментах далеко не заїдеш. Вони перегріваються, скидають потужність і часто просто ламаються на другому-третьому місяці. Я врешті вирішив трохи вкластися і взяв пневматичний гайковерт в інтернет-магазині Gm GutMeister. Там дійсно крутий вибір — є моделі для щоденного використання з високим крутним моментом. У мене зараз модель на 1600 Нм, і вона справляється з будь-яким болтом. До того ж, у них на сайті можна подивитися реальні характеристики, а не вигадану рекламу. Плюс нормально консультують — запитав усе, що цікавило, і допомогли вибрати без зайвого. Однозначно рекомендую.
|
| |||
| |||
| Чат сайта |