doheba13 › Суббота
› 24.05.2025
› 08:16
› Сообщение # 1
Рядовой
В увольнительной
У кожного є знайомі, з якими асоціюється певний запах. І я завжди хотів, щоб у мене теж був "мій" аромат — такий, який запам’ятовується. Довго шукав. То надто солодко, то надто “як у всіх”. Але якось побачив згадку про Nasomatto Black Afgano в одному обговоренні на форумі — і вирішив спробувати. Всі писали, що аромат “не для всіх”, “важкий”, але цікавий. Знайшов сайт ParfumClub, де можна взяти на розпив — реально крута ідея для тих, хто хоче спробувати нішеві аромати без ризику зливати купу грошей.
На https://parfumclub.com.ua/nasomatto/ обрав Black Afgano, замовив 2 мл. Коли відкрив флакон і наніс на руку — це був шок. Не парфум, а якась парфумерна медитація. Густі, димні, зелені ноти — щось тваринне, інстинктивне. І з часом аромат змінюється. На мені він “грає” десь 10-12 годин. Стільки компліментів я не отримував ніколи — навіть хлопці питали, що це за запах. Зараз цей аромат — мій фірмовий. Мене реально почали з ним асоціювати, і це круто. Хочете справжнє враження — почніть з Black Afgano.
|