|
|
Модератор форума: GUNNER161 |
Форум БОЛТАЛКА На любые темы Де можна подивитися всі кредитні пропозиції в одному місці? |
Де можна подивитися всі кредитні пропозиції в одному місці? |
› Четверг
› Вчера
› 08:26
› Сообщение #
Хочу взяти кредит онлайн, але не знаю, з чого почати. В інтернеті повно різної інформації, але вона вся розкидана – на одному сайті одні умови, на іншому зовсім інші. Поки відкриєш кожен сайт, поки прочитаєш, що потрібно, які відсотки, які терміни – проходить купа часу. Я не хочу зв’язуватись із шахраями, і щоб ще хтось потім знімав з мене гроші. Потрібен нормальний ресурс, де можна просто й швидко глянути список організацій, що реально видають кредити, а не заманюють липовими обіцянками. Можливо, хтось знає якийсь агрегатор чи щось типу того?
|
› Четверг
› Вчера
› 08:38
› Сообщение #
Є такий варіант – зайди на сайт https://mfoxa.com.ua/. Там усе доволі просто: зібрані перевірені мікрофінансові компанії, і по кожній вказано ключові умови – скільки дають, на який термін, які потрібні документи. Це не платформа для подачі заявки, а саме зручний список, щоб ти міг порівняти всі пропозиції в одному місці. Я особисто так і робив – не витрачав час на кожен сайт окремо, а просто пролистав те, що є на mfoxa, вибрав найкраще для себе, перейшов на сторінку потрібної МФО і вже там все заповнив. Усе зайняло десь пів години, без нервів. Для орієнтації і зручності – ідеальний варіант, тим паче, що все виглядає чесно, без зайвих прикрас.
|
| |||
| |||
Чат сайта |