|
|
| Модератор форума: GUNNER161 |
| Форум БОЛТАЛКА На любые темы Манга, яка зачепила з першої сторінки: мій досвід замовлення |
| Манга, яка зачепила з першої сторінки: мій досвід замовлення |
› Суббота
› Сегодня
› 03:55
› Сообщение # 1
Я не так давно вирішив перейти на читання манги українською — хотілося відчути щось нове та підтримати локальних видавців. І як тільки натрапив на сайт geekach.com.ua/komiksy/manga/, зрозумів, що знайшов саме те, що треба.
Перше, що викликало захват, — це вибір. Тут є абсолютно все: від класичних тайтлів, які знають навіть ті, хто ніколи не читав мангу, до серій, що стали справжнім культурним феноменом. Я взяв «One-Punch Man» та «Death Note» — і обидві книги перевершили очікування. Переклад читабельний, атмосферний, друк якісний, картинка чітка. Справжнє задоволення перегортати такі сторінки. Замовлення прийшло напрочуд швидко. Пакування — на рівні: щільний картон, додатковий захист, все виглядає так, ніби книжки тільки-но вийшли з друкарні. Для мене це важливо, бо люблю колекціонувати й хочеться, щоб томи зберігалися без плям і сколів. Приємно вразила і ціна. Зважаючи на якість видань, вона навіть більш доступна, ніж очікував. Тепер вже дивлюся на «Атаку на Титанів» і «Сталевого Алхіміка» — руки так і тягнуться замовити ще. Якщо коротко: Geekach став тим місцем, де купівля манги перетворюється з формальності на маленьке свято. Якщо ви теж хочете спробувати читати улюблені тайтли українською — дуже раджу заглянути. |
| |||
| |||
| Чат сайта |