nogon › Четверг
› Вчера
› 18:44
› Сообщение # 1
Рядовой
В увольнительной
Привіт усім! Планую надіслати посилку з Франції в Україну і хочу дізнатися, які служби реально працюють без проблем. Хтось вже користувався і може поділитися досвідом: що швидко, зручне і надійне? Цікавлять ціни, терміни та загальний сервіс. Буду дуже вдячна за поради!
|
Vustik › Четверг
› Вчера
› 18:53
› Сообщение # 2
Рядовой
В увольнительной
Шукати надійну службу доставки іноді буває непросто, але коли я знайшла GlobalPost, відразу зрозуміла, що це саме те, що потрібно. Мої посилки з Франції в Україну https://globalpost.ua/dostavka-iz-frantsii-v-ukrainu/ завжди прибувають швидко, а їхня безпека гарантована. Дуже зручно, що тарифікація прозора і немає прихованих платежів, а доставка здійснюється точно в обумовлений термін. Крім того, компанія пропонує чудові умови для відправки навіть великих або цінних товарів. Я особисто оцінюю якість обслуговування на «відмінно», бо всі співробітники уважні, допомагають вирішити будь-які питання і роблять процес максимально комфортним. Відтепер відправляти посилки з Франції стало справжнім задоволенням. Тому можу впевнено радити GlobalPost усім, хто цінує надійність, швидкість і спокій під час доставки.
|