Valship › Суббота
› 03.01.2026
› 11:19
› Сообщение # 1
Рядовой
В увольнительной
Шукаю нормальний електровелосипед для щоденних поїздок містом на роботу. Відстань близько 15 км в один бік, є невеликі підйоми. Хотілося б щоб акумулятора вистачало з запасом, щоб не заряжати кожен день. Бюджет середній, але готовий заплатити за якість і надійність. Багато моделей в інтернеті, але важко зорієнтуватись без досвіду. Може хтось користувався довго і може порадити конкретну модель або хоча б критерії вибору? На що звертати увагу в першу чергу?
|
polusmin › Суббота
› 03.01.2026
› 11:47
› Сообщение # 2
Рядовой
В увольнительной
Я їзджу на Xiaomi Himo C20 вже другий рік, дуже задоволений. Для міста ідеально: легкий, компактний, зарядки вистачає на мої 20 км на день з включеною помічною тягою. Але тобі, з огляду на дистанцію і підйоми, раджу дивитись на моделі з потужнішим двигуном, від 350W, і ємністю акумулятора хоча б 10-12 Ah. Дуже важливо, щоб була якісна гальмівна система – дискові гальма обов’язково. Я своїм друзям радив дивитись асортимент на сайті Ukraine TopSales (https://ukraine-topsales.com). У них гарний підбір саме міських і туристичних моделей, можна порівняти характеристики. В мене позитивний досвід покупки там – доставили швидко, велосипед приїхав у оригінальній коробці, все працювало з коробки. Ще там часто бувають акції на цю техніку.
|