|
|
Модератор форума: Slon |
Форум РЕДАКТОР - ArmA 2 Operation Arrowhead Вопрос - ответ Ігровий комп'ютер |
Ігровий комп'ютер |
› Вторник
› 24.10.2023
› 16:32
› Сообщение #
Колеги, потрібна ваша порада щодо вибору якісного ігрового комп'ютера. На які параметри мені слід орієнтуватись?
|
› Среда
› 25.10.2023
› 13:30
› Сообщение #
|
› Четверг
› 26.10.2023
› 12:18
› Сообщение #
Цитата Відеокарта має бути дуже потужною Не лише вона. Там і процесор грає роль, та багато інших технічних моментів, на які варто звернути увагу перед самою покупкою. Ось цікава стаття, про те як обирати комп'ютер ігровий https://blog.comfy.ua/ua/kompyuter-yak-pravilno-vibrati-igrovu-model/ . Раджу вам її почитати як буде вільна хвилинка. Розписані усі головні моменти та властивості якісного ігрового пк. |
› Четверг
› 04.07.2024
› 21:14
› Сообщение #
|
› Понедельник
› 21.10.2024
› 15:45
› Сообщение #
|
› Понедельник
› 23.12.2024
› 23:17
› Сообщение #
Я тут шукаю, де найкраще можна купити айфон, і не знаю, на чому зупинити свій вибір. Якщо чесно, то хочеться придбати модель останнього покоління, тому мова йде про iPhone 16, і питання насправді в тому, де його можна купити за вигідною ціною, щоб не переплачувати за бренд. Розглядаю різні варіанти: купити айфон в офіційних магазинах, чи, може, через інтернет? Та й взагалі, чи варто брати через онлайн-платформи, чи краще фізично бути в магазині?
|
› Понедельник
› 23.12.2024
› 23:20
› Сообщение #
Я розумію твої сумніви, тому що коли справа доходить до покупки айфона, вибір дійсно може бути важким, особливо коли йдеться про нову модель, як iPhone 16. Але я тобі одразу скажу, що одне з найкращих місць для того, щоб купити iphone 16 , це сайт yabloki.ua. Я сам нещодавно робив покупку через них, і це було одне з найкращих рішень. По-перше, там ти можеш знайти актуальні ціни, без завищених націнок, а по-друге, вони дають багато зручних варіантів для доставки. Також є можливість оформити кредит або оплатити частинами, що робить покупку більш доступною. Що дуже важливо для мене — це офіційна гарантія та наявність всіх сертифікатів, тому я спокійно можу бути впевнений у якості товару. Вони також регулярно проводять акції, тому варто слідкувати за знижками, адже можна купити айфон за дійсно вигідною ціною. Так що, якщо ти хочеш без зайвих турбот та з максимальною вигодою отримати iPhone 16, раджу звернути увагу саме на цей магазин.
|
| |||
| |||
Чат сайта |