|
|
Модератор форума: GUNNER161 |
Форум БОЛТАЛКА Железо и железные новости Доведеться звертатися в сервіс. Порадьте сервіс по ремонту |
Доведеться звертатися в сервіс. Порадьте сервіс по ремонту |
› Понедельник
› 15.05.2023
› 15:17
› Сообщение #
Я напевно сам не зможу полагодити залізо на ноутбуці. Згоріло гніздо зарядки на ноутбуці HP або ж просто потрібна новий запаяти. А ноутбук важко розбирається я сам не зможу. Ще іскрить просто іноді коли штекер зарядки пхаєш. Доведеться звертатися в сервіс. Порадьте сервіс по ремонту ноутбуків HP в Одесі?
|
› Вторник
› 16.05.2023
› 09:57
› Сообщение #
Здравствуйте! У вас честно по описанию сложная проблема… если марка Samsung то можно поменять корпус, он так и так заводской вариант слаб. А HP даже не знаю, думаю что тоже батарейку менять надо. Затем вам совет: нельзя держать ноутбук в зарядке постоянно. Или же оставьте, пусть зарядитесь и потом только работаете. Так как не только гнездо но и процесс сгорает. Там и ремонт дороже, чем корпус поменять. А сервес можно в поиске Гугла найти.
|
› Вторник
› 16.05.2023
› 10:00
› Сообщение #
Звичайно, що самостійно ви ноутбук не відремонтуєте, якщо не знаєте як, краще навіть не пробуйте його розбирати. Проблема у вашого НР не серйозна, у сервісному центрі її виправлять без пробем. Але в який саме сервісний центр звертатися в Одесі, не можу підказати. Може подивитися в інтернеті по відгукам.
|
› Вторник
› 16.05.2023
› 10:09
› Сообщение #
Я не раджу самостійно відкрити розбирати комп'ютер ,такак розібрати всі зможуть ,а ось зібрати складно та й можете неправильно деталі припаяти . А сервес швидко справляється з такими проблемами як гніздо, батарея, корпус навіть екран міняють . Ось я недавно сама міняла екран на комп'ютері, і нічого комп працює як новий.
|
› Вторник
› 16.05.2023
› 18:17
› Сообщение #
Звичайно, якщо не розбираєтесь у "начинці" ноутбука, не треба самостійно ремонтувати, до того ж ноктбуки Hewlett-Packard достатньо складні по залізу, треба шукати, де якісно роблять ремонт ноутбуків HP в Одесі. Колись знайомий рекомендував сервісний центр Notebook Service, у числі їх послуг є ремонт ноутбуків HP спробуйте звернутися хоча б для початку за консультацією з приводу ремонту ноутбука, дізнайтесь про умови та ціни, якщо є хоч якісь гарантії на виконані роботи, то можна замовляти ремонт.
|
› Вторник
› 16.05.2023
› 19:51
› Сообщение #
В Одесі, кажуть, на кожному кроці ремонтують компьютерну техніку, є фірми серйозні, є такі, що мають чотириметровий офіс у підземному переході. Звичайно, кращим варіантом буде звернутися у сервісний центр, який має солідну репутацію і працює не перший рік.
|
| |||
| |||
Чат сайта |