|
|
Модератор форума: GUNNER161, Panikaha |
Форум РЕДАКТОР - ArmA 3 Вопрос - ответ Гідроциліндр на КУН чи Т-150: ремонт чи краще купити новий? |
Гідроциліндр на КУН чи Т-150: ремонт чи краще купити новий? |
› Воскресенье
› 06.07.2025
› 11:55
› Сообщение #
Добрий день, колеги! Є питання по гідравліці. На моєму тракторі (Т-150) почав підтікати гідроциліндр КУН (фронтальний навантажувач). Це вже не перший раз, і я ось думаю: чи є сенс вкотре його ремонтувати, чи, можливо, вже час задуматися про повну заміну? Ціна питання важлива, звісно, але й час простою техніки теж недешевий. Чи є якісь критерії, за якими можна визначити, що ремонт вже нераціональний? Може, хтось мав справу з ремонтом гідроциліндрів на Т-150 і може поділитися досвідом? Буду радий почути ваші думки та поради.
|
› Воскресенье
› 06.07.2025
› 14:16
› Сообщение #
Привіт! Це дуже поширене питання для власників спецтехніки. Визначити доцільність ремонту гідроциліндра на КУН або Т-150 можна, оцінивши ступінь його зносу. Якщо це просто течі через манжети, то ремонт, як правило, вигідний і швидкий. Але якщо є пошкодження штока, гільзи або внутрішніх деталей, то тут вже треба рахувати. Іноді дійсно краще замовити новий або якісно відновлений циліндр. В Україні є виробник у Львові, який спеціалізується на відновленні та виготовленні гідроциліндрів, у тому числі для КУНів та Т-150. Вони можуть провести діагностику і порадити оптимальне рішення. В них можна замовити як ремонт, так і новий циліндр. Загляньте на їхній сайт, можливо, знайдете потрібну інформацію: https://xn----7sbgbeecaupba2b3agff3ag8i.com.ua/. Удачі з ремонтом!
|
| |||
| |||
Чат сайта |