|
|
Модератор форума: GUNNER161 |
Форум БОЛТАЛКА На любые темы Прикраси |
Прикраси |
› Пятница
› 19.05.2023
› 16:01
› Сообщение #
Хочу купити до своєї святкової сукні, але не знаю, де краще всього обрати прикраси. Може, хтось має досвід придбання прикрас, і підкаже, в якому магазині або на якому ринку краще купувати?
|
› Пятница
› 19.05.2023
› 16:02
› Сообщение #
Якраз нещодавно замовляла в інтернет-магазині Lira прикраси з натуральним камінням і дуже задоволена якістю та обслуговуванням. Це український бренд, який пропонує стильні та оригінальні вироби, виконані в ручну. Вони мають широкий асортимент прикрас, зокрема наречні вінки, сережки, браслети та намиста. Я впевнена, вони мають все для створення неповторного образу на будь-який захід. Рекомендую дати шанс цьому бренду та здивуватися якістю та красою прикрас з натуральним камінням.
|
› Пятница
› 28.07.2023
› 16:17
› Сообщение #
Дочь просит ей купить какое-то украшение. Не могу подобрать ей ничего прикольного
|
› Пятница
› 28.07.2023
› 16:24
› Сообщение #
Я обожнюю прикраси, але купую тільки золото, бо на інші сплави в мене алергічна реакція. Зараз можна знайти різне золото - біле, жовте, червоне, тому прикраси дуже відрізняються. На сайті https://apsen-diamond.com.ua/ua можете побачити які чудові можуть бути сережки з камінчиками або обручки. Я на крестини своїй похресниці подарувала класний хрестик. Купувала на цьому сайті, він неймовірно гарний та виглядає шикарно.
Прикрепления:
7116497.png
(2.9 Kb)
|
| |||
| |||
Чат сайта |