|
|
Модератор форума: GUNNER161 |
Форум БОЛТАЛКА На любые темы Прикраси |
Прикраси |
› Пятница
› 19.05.2023
› 16:01
› Сообщение #
Хочу купити до своєї святкової сукні, але не знаю, де краще всього обрати прикраси. Може, хтось має досвід придбання прикрас, і підкаже, в якому магазині або на якому ринку краще купувати?
|
› Пятница
› 19.05.2023
› 16:02
› Сообщение #
Якраз нещодавно замовляла в інтернет-магазині Lira прикраси з натуральним камінням і дуже задоволена якістю та обслуговуванням. Це український бренд, який пропонує стильні та оригінальні вироби, виконані в ручну. Вони мають широкий асортимент прикрас, зокрема наречні вінки, сережки, браслети та намиста. Я впевнена, вони мають все для створення неповторного образу на будь-який захід. Рекомендую дати шанс цьому бренду та здивуватися якістю та красою прикрас з натуральним камінням.
|
› Пятница
› 28.07.2023
› 16:17
› Сообщение #
Дочь просит ей купить какое-то украшение. Не могу подобрать ей ничего прикольного
|
› Пятница
› 28.07.2023
› 16:24
› Сообщение #
![]() ![]() Прикрепления:
7116497.png
(2.9 Kb)
|
› Пятница
› 06.06.2025
› 09:50
› Сообщение #
|
› Пятница
› 06.06.2025
› 09:53
› Сообщение #
Я дуже люблю прості, але стильні прикраси. Особливо срібні кольє https://blisse.com.ua/pidvisky/ . У мене є одне з маленьким сердечком, ношу майже щодня. Воно легке, зручне і пасує до будь-якого одягу — хоч на роботу, хоч на побачення. Виглядає ніжно, але не надто помітно. Якраз те, що треба, щоб виглядати зі смаком. Якщо шукаєш щось універсальне, точно раджу звернути увагу.
|
| |||
| |||
Чат сайта |