|
|
Модератор форума: GUNNER161 |
Форум БОЛТАЛКА На любые темы Вибрати спеції |
Вибрати спеції |
› Понедельник
› 10.06.2024
› 12:05
› Сообщение #
Захопився кулінарією і хочу розширити свою колекцію спецій. Чи можете порадити, на які спеції варто звернути увагу, щоб мати універсальний набір для різних страв? І де краще купувати спеції, щоб вони були свіжими та якісними? Дякую за ваші поради!
|
› Понедельник
› 10.06.2024
› 12:39
› Сообщение #
Радо допоможу. Якщо ви хочете створити універсальний набір спецій, то рекомендую почати з класики: чорний перець, паприка, кумін, орегано, розмарин та коріандр. Ці спеції підходять для багатьох страв, від м'яса до овочів. Щодо свіжості та якості, краще купувати вагові спеції , оскільки вони зазвичай більш ароматні та економічні. Я замовляю свої спеції в інтернет магазині “До Смаку!”, де завжди широкий вибір і висока якість. Вони мають великий асортимент вагових спецій, які допоможуть вам створювати справжні кулінарні шедеври.
|
› Пятница
› 12.07.2024
› 17:26
› Сообщение #
О, дуже цікаво. А може знаєте, які спеції підходять до напоїів?
|
› Пятница
› 12.07.2024
› 18:19
› Сообщение #
Я також люблю різні напої готувати, але для багатьох не потрібно використовувати майже жодних спецій. Наприклад, тут прочитайте як зробити мохіто https://mdn.com.ua/post....olennya . Цей напій у спеку - те, що потрібно. Чудово тонізує та швидко втамовує спрагу.
|
› Пятница
› 19.07.2024
› 15:23
› Сообщение #
|
| |||
| |||
Чат сайта |