|
|
Модератор форума: GUNNER161 |
Форум БОЛТАЛКА На любые темы Часті головні болі, мігрені, запаморочення |
Часті головні болі, мігрені, запаморочення |
› Среда
› 19.06.2024
› 16:40
› Сообщение #
Страждаю від частих головних болів, мігреней та запаморочення. Це сильно заважає повсякденному життю. Лікар підозрює, що це може бути пов'язано з вегето-судинною дистонією. Чи може хтось поділитися своїм досвідом у лікуванні цих симптомів? Які методи або препарати вам допомогли?
|
› Среда
› 19.06.2024
› 16:56
› Сообщение #
Я також мав проблеми з частими головними болями та запамороченнями через вегето-судинну дистонію. Найбільше мені допомогли препарати для лікування вегето-судинної дистонії https:etabletka.ua/catalog/likarski-zasobi-ta-badi/sercevo-sudinna-sistema/sudini/vegeto-sudinna-distoniya , такі як Гліцисед і Валокордин. Гліцисед допомагає зняти напругу і покращує загальне самопочуття, а Валокордин ефективно заспокоює нервову систему і покращує сон. Крім того, я також приймав Стимол, який допомагає підвищити енергію та загальний тонус організму. Усі ці препарати можна знайти в онлайн-аптеці eTabletka, де є широкий асортимент медикаментів з детальними описами. Зручна доставка дозволяє швидко отримати необхідні ліки.
|
› Понедельник
› 24.06.2024
› 13:06
› Сообщение #
Може у вас є проблеми із хребтом? Покажіться хорошому спеціалісту.
|
› Понедельник
› 24.06.2024
› 14:28
› Сообщение #
Якщо у вас є можливість поїхати в Трускавець, тут є дуже хороша Клініка Печерських, де лікують головні болі та можуть вам призначити лікувальний масаж https://pecherskykh-clinic.com.ua/massage-truskavec/ . Це допоможе. Я в клініці також лікувався з приводу болю голови та хребта. Маю гарні результати та почуваюсь значно краще.
|
› Вторник
› 02.07.2024
› 13:19
› Сообщение #
|
› Вторник
› 06.08.2024
› 11:41
› Сообщение #
Мені лікар порадив приймати Лецитин, але в мене не тільки головні болі, а багато проблем зі здоров'ям. Тому до лікування потрібно комплексно підходити. Гарний вибір рекомендованого препарату та інших товарів для здоров'я бачив в магазині Foodok. Тому раджу вам всім сюди завітати, по вибору ліків добре консультують.
|
› Четверг
› 22.08.2024
› 11:03
› Сообщение #
Для лікування головних болів, мігреней і запаморочення, що можуть бути пов'язані з вегето-судинною дистонією, спробуйте:
Консультуйтеся з лікарем для індивідуального підходу. 4o mini |
| |||
| |||
Чат сайта |