|
|
| Модератор форума: GUNNER161 |
| Форум БОЛТАЛКА На любые темы Новини про технології |
| Новини про технології |
› Четверг
› 20.06.2024
› 14:57
› Сообщение # 1
Привіт всім! Сьогодні технології розвиваються неймовірно швидко. Як ви вважаєте, які останні технологічні новинки найбільше впливають на наше життя? Які стартапи або інноваційні рішення варто відстежувати в Україні?
|
› Четверг
› 20.06.2024
› 15:48
› Сообщение # 2
Вітаю! Справді, технологічний прогрес вражає. Останнім часом багато уваги привертають розробки в сфері штучного інтелекту та біотехнологій. Українські стартапи, як-от Grammarly та Reface, демонструють, що наші розробники можуть створювати продукти світового рівня. Також цікаві інновації відбуваються в галузі фінансових технологій, зокрема мобільні додатки для безпечних транзакцій та управління фінансами. Я рекомендую слідкувати за порталом новин News https://ua.mynewstd.com/ , де регулярно публікуються детальні статті та інтерв'ю з лідерами галузі. Це допоможе вам залишатися в курсі останніх подій та відкриттів, а також знайти натхнення для власних проектів.
|
› Вторник
› 02.07.2024
› 13:20
› Сообщение # 3
|
› Понедельник
› 29.07.2024
› 14:26
› Сообщение # 4
Почитайте про безпечний режим Windows 10 , про це багато хто не чув, але таку інформацію потрібно знати. Блог Комфі дає відповіді та чудові поради. Я тут дізнаюсь багато корисної інформації, що допомагає мені працювати на ноутбуці з комфортом та виправляти всі помилки швидко.
|
› Четверг
› 03.04.2025
› 08:06
› Сообщение # 5
Целенаправленное слежение за новостями, это именно тот компонент нашей жизни, без которого мы не можем представить сегодня наш день. Именно поэтому, я уже долгий промежуток времени читаю новости только на проверенном годами новостном портале Delo.ua, который демонстрирует большое качество и оперативность в предоставлении новостей. Именно благодаря их работе, я начал больше интересоваться финансовыми новостями https://delo.ua/ru/finance/, которые открыли для меня сектор финансов совсем с другой стороны. Спасибо за такие пространные и проработанные статьи, такое невероятное качество, написание на высшем уровне, чего только стоят инфографики которые прилагаются к статьям. В общем, если вы ищете источник новостей о финансах, бизнесе и экономике, то вам сто процентов надо переходить на портал delo.ua, именно там вы найдете все необходимое.
|
| |||
| |||
| Чат сайта |