|
|
Модератор форума: GUNNER161 |
Форум БОЛТАЛКА На любые темы Як обрати фільтр для очищення води в квартирі? |
Як обрати фільтр для очищення води в квартирі? |
› Суббота
› Сегодня
› 15:27
› Сообщение #
Живу в багатоповерхівці, і якість води залишає бажати кращого. Хочу встановити фільтр для очищення води, але не знаю, який тип обрати: проточний чи накопичувальний? Які бренди заслуговують на довіру? Чи є сенс встановлювати систему зворотного осмосу, чи достатньо простішого фільтра? Буду вдячний за поради та особистий досвід.
|
› Суббота
› Сегодня
› 15:53
› Сообщение #
Для квартири зазвичай достатньо проточного фільтра з кількома ступенями очищення. Системи зворотного осмосу забезпечують найвищу якість води, але вони дорожчі та потребують більше місця для встановлення. Щодо брендів, можна розглянути фільтри від компаній, представлених в O&L Sanitary. Сантехніка магазин O&L Sanitary має в асортименті різні моделі фільтрів, і консультанти можуть допомогти з вибором. Хоча іноді вибір може бути обмежений, але загалом якість продукції на високому рівні.
|
› Суббота
› Сегодня
› 16:12
› Сообщение #
Додам, що перед вибором фільтра варто зробити аналіз води, щоб визначити, які саме забруднення потрібно усунути. Це допоможе обрати найбільш ефективну систему очищення для вашої ситуації.
|
| |||
| |||
Чат сайта |