|
|
Модератор форума: GUNNER161 |
Форум БОЛТАЛКА На любые темы Реабілітація після інсультів |
Реабілітація після інсультів |
› Среда
› 26.03.2025
› 01:28
› Сообщение #
Привіт, друзі! Маю таке питання, чи хтось з вас чув про організацію "Fizio"? Я нещодавно дізнався, що вони займаються реабілітацією після інсультів, але не зовсім розумію, чим конкретно можуть допомогти. Може, хтось має досвід чи інформацію про їхню діяльність? Як працює ця організація, і чи є у вас думки щодо їх методів? Я б дуже хотів більше дізнатися про це, бо питання реабілітації після інсульту для мене дуже важливе.
|
› Среда
› 26.03.2025
› 03:40
› Сообщение #
Це дійсно дуже цікаве питання, і я трохи знайома з https://fizio.ua/reabilitacija-posle-insulta/. Вони займаються реабілітацією людей після інсультів вже кілька років. Що мене особисто приваблює в їхній роботі — це індивідуальний підхід до кожного пацієнта, особливо коли справа стосується таких серйозних станів, як інсульт. Я маю знайомого, який після інсульту отримував реабілітацію саме в них. І, знаючи його історію, можу сказати, що їхня методика доволі комплексна та включає фізіотерапію, логопедичну допомогу та психологічну підтримку. Один з основних моментів, на які я звернула увагу, це те, що вони використовують не тільки традиційні методи реабілітації, але й інноваційні технології, як, наприклад, терапію за допомогою робо-помічників чи електростимуляцію м'язів. Я особисто бачила, як їх пацієнти проходять курс післяопераційного відновлення, і це завжди вражає. Вони поєднують ці методи з класичними фізіопроцедурами, що дає змогу швидше відновити рухливість та поліпшити якість життя пацієнтів.
|
› Среда
› 26.03.2025
› 13:56
› Сообщение #
Так, це правда, що "Fizio" працює на цьому напрямку, і я також маю досвід з цією організацією. Вони дійсно пропонують хороший комплекс послуг для реабілітації після інсультів. Мій батько, наприклад, після інсульту проходив у них реабілітацію, і ми були дуже задоволені результатом. Найбільше вразила професіоналізм їхніх спеціалістів. У них є великий набір методик, які підбираються в залежності від стадії реабілітації і можливостей пацієнта.
|
› Воскресенье
› 30.03.2025
› 15:36
› Сообщение #
тор
Добавлено (30.03.2025, 15:39) Добавлено (30.03.2025, 15:39) |
| |||
| |||
Чат сайта |