|
|
Модератор форума: GUNNER161 |
Форум БОЛТАЛКА На любые темы Риболовні місця України |
Риболовні місця України |
› Пятница
› 28.03.2025
› 13:57
› Сообщение #
Привіт, рибалки! Підкажіть хороші місця для риболовлі в Україні, бажано з власного досвіду. Цікавлять як дикі водойми, так і платні. Що порадите для гарного кльову та приємного відпочинку?
|
› Пятница
› 28.03.2025
› 14:45
› Сообщение #
В Україні є чимало класних локацій для риболовлі. Дуже сподобались місця на Десні — природа шикарна, і риба клює активно. Також непогано ловиться на Південному Бузі та деяких ставках на Львівщині. Якщо хочеш більше варіантів з описами, снастями і навіть порадами по сезонах — заходь на сайт Український Риболов. Там нещодавно вийшов огляд про найкраща риболовля в Україні — добірка топових місць з практичними підказками. Мені особисто багато що з того списку підійшло.
|
› Воскресенье
› 30.03.2025
› 15:44
› Сообщение #
я риболовлі в Україні, бажано з власного досвіду. Цікавлять як дикі водойми, так і платні. Що порадите для гарного кльову та приємного вія риболовлі в Україні, бажано з власного досвіду. Цікавлять як дикі водойми, так і платні. Що порадите для гарного кльову та приємного ві
|
› Воскресенье
› 27.04.2025
› 09:38
› Сообщение #
|
› Четверг
› 05.06.2025
› 14:15
› Сообщение #
Если любите рыбалку найти места для своего увлечения можно практически везде. Смотря еще какой именно вид рыбной ловли вам нравится. Любителям активного отдыха думаю, что будет полезен этот блог https://fishingblog.co.ua/uk/ предлагается немало вариантов рыбалки практически по всем регионам Украины. Вы сможете прекрасно отдохнуть в живописных местах с командой увлеченных рыболовов и экспертов, которые готовы поделиться с вами своим опытом и знаниями о мире рыбака.
|
| |||
| |||
Чат сайта |