|
|
| Модератор форума: GUNNER161 |
| Форум БОЛТАЛКА На любые темы Поддержка бизнеса |
| Поддержка бизнеса |
› Четверг
› 17.04.2025
› 16:11
› Сообщение # 1
Какие компании сегодня активно поддерживают армию и как они это делают? Где можно узнать больше о таких инициативах?
|
› Четверг
› 17.04.2025
› 16:13
› Сообщение # 2
Сегодня многие компании в Украине активно поддерживают армию, предоставляя гуманитарную помощь, продукты питания и необходимое снаряжение. Например, компания "Добродия Фудз" недавно передала 30 000 порций своей продукции для нужд Вооруженных Сил Украины. Это важный шаг в поддержке наших защитников. Узнать больше о таких инициативах можно в интервью Анатолия Шкрибляка в интернете.
|
› Пятница
› 25.04.2025
› 12:28
› Сообщение # 3
Якщо висловлювати свою думку з приводу новин, то я вважаю, що наразі саме той час, коли нам потрібно приділяти більше уваги саме інформаційному простору, бо кожного дня відбуваються події, котрі можуть змінити наше уявлення про світ. Саме тому, я використовую якісний інформаційний портал kyivtime.co.ua, котрий надає мені всю необхідну інформацію з приводу новин як локальних, так і глобальних. Вже досить таки великий проміжок часу, я читаю новини стосовно електрички https://kyivtime.co.ua/elektrychka/, саме у них, що дуже круто, матеріал якісний та важливий, саме тому, я обрав їх, бо тільки вони можуть робити настільки круті та актуальні тематики. Загалом, завдяки їх діяльності, я зміг відкрити для себе купу нових тем та явищ, що дуже сильно вплинуло на мене та дозволило поглянути на світ під іншим кутом.
|
| |||
| |||
| Чат сайта |