|
|
| Модератор форума: GUNNER161 |
| Форум БОЛТАЛКА На любые темы Як знайти каву без зайвої кислинки? |
| Як знайти каву без зайвої кислинки? |
› Среда
› 23.04.2025
› 09:48
› Сообщение # 1
Усім доброго дня! Маю одну проблему, яка вже довгий час не дає мені спокою — просто не можу знайти каву, яка б мені підходила за смаком. Дуже не люблю надто кислу каву, яка прямо "скручує" рот. Пробував вже різні сорти, в тому числі й дорогі, але постійно натрапляю на ті, що мають дуже виражену кислинку. Особливо часто це трапляється з арабікою. П’ю каву в зернах, варю у кавомашині, іноді у френч-пресі. Підкажіть, будь ласка, яку каву краще шукати, щоб смак був насичений, але без тої кислотності, яка мені зовсім не заходить? І бажано, щоб можна було купити в Україні, з нормальною доставкою.
|
› Среда
› 23.04.2025
› 10:00
› Сообщение # 2
У мене була абсолютно така сама ситуація — пив кілька років каву з супермаркету, думав, що просто не моє, бо після кожної чашки залишалась неприємна кислинка. Потім знайомий порадив звернути увагу не на бренд, а на конкретні сорти і обсмажування. І от після довгих пошуків знайшов ESPAKO. Вони обсмажують каву в Україні, відправляють свіжу, а не ту, що пів року стояла на полиці. Мені зайшов їхній купаж Classic — він м’який, з легкою гірчинкою, але без натяку на кислоту. Ще спробуй робусту або суміш з робустою — вона якраз дає щільний смак без кислинки. Я беру у них на https://espako.store, там усе зручно: можна обрати ступінь обсмажування, спосіб приготування, і навіть перемелити одразу під тип кавоварки. Ціни нормальні, доставка швидка, ще й пакують герметично. Спробуй — думаю, це те, що шукаєш.
|
| |||
| |||
| Чат сайта |