Valship › Пятница
› 09.05.2025
› 16:05
› Сообщение # 1
Рядовой
В увольнительной
Раніше я робила манікюр тільки для себе — просто щоб не витрачати гроші на салони. Але під час війни, коли залишилась без роботи, вирішила трохи підзаробити тим, що вмію. Так і почала потроху приймати клієнток вдома. І саме тоді велику роль у моєму старті зіграв Ameli-nails.
Я знала про цей магазин ще раніше, але тоді брала лише якісь дрібниці — типу лаки або пилочки. А от коли почала працювати серйозніше, замовила в них стартовий набір для майстра — з лампою, фрезером, гель-лаками та всіма витратниками. Це було одне з найвигідніших рішень, чесно. Все прийшло за два дні, якість товарів бездоганна, навіть не довелося нічого міняти чи повертати.
Зараз я регулярно поповнюю запаси саме через цей сайт. І знаєте, що приємно? Те, що можна знайти як бюджетні бренди, так і більш професійні, і все це в одному місці. Не треба лазити по п’яти магазинах. І ще класна штука — вони оновлюють асортимент часто, тому не буває такого, щоб не було нових кольорів або трендових дизайнів.
Я вже порадила цей сайт кільком дівчатам, які тільки починають. І всі залишились задоволені. Тому для тих, хто шукає нормальні матеріали, сервіс і стабільну якість — Ameli-nails точно ваш варіант.
|