|
|
Модератор форума: GUNNER161 |
Форум БОЛТАЛКА На любые темы Цього літа вперше серйозно задумалась про оновлення гардероб |
Цього літа вперше серйозно задумалась про оновлення гардероб |
› Среда
› 28.05.2025
› 14:40
› Сообщение #
Цього літа вперше серйозно задумалась про оновлення гардеробу. Раніше все обходилась якимись старими джинсами або спортивними шортами, але щось у мені клацнуло — захотілося виглядати акуратніше, але без зайвого пафосу. Особливо після того, як на роботі ввели "літній дрескод", а в мене зручних речей для спеки виявилось нуль. Переглянула купу сайтів, більшість — суцільна синтетика, і все якесь кричуще. А потім випадково натрапила на бренд LuForu. Їхні шорти виглядали просто, але стильно. Хтось уже має з ними досвід? Хочеться впевненості перед замовленням.
|
› Среда
› 28.05.2025
› 17:26
› Сообщение #
Я вже двічі купувала у них і можу точно сказати — якість варта уваги. Першу пару брала минулого літа — легкі, гарно зшиті, тканина приємна до тіла. Я якраз шукала щось універсальне: щоб підійшло і під футболку, і під лляну сорочку. Так от, якраз така модель і знайшлась на https://luforu.com/katalog/nyz/shorty/. Там багато варіантів, і всі досить лаконічні — жодного перебору з прикрасами чи дивними вирізами. А ще я звернула увагу, що у них нормально вказані розміри — не треба гадати між "М" чи "Л". Другу пару замовила на весну — трохи щільніші, але все одно зручні. Після прання не втрачають форму, шви не лізуть, ґудзики тримаються добре. Носила на роботу, на пікніки, в поїздку — реально універсальні. До речі, доставка прийшла швидко, упаковано без зайвого пластику, що теж плюс. Якщо шукаєш щось, у чому зручно рухатись і не паритись — дуже раджу.
|
› Среда
› 28.05.2025
› 19:44
› Сообщение #
Завжди було цікаво, як ми вибираємо речі не лише через їхній вигляд, а й через відчуття, які вони викликають. Одяг — це ж не просто шматок тканини. В ньому або комфортно, або ні. І цей комфорт часто навіть не про розмір, а про впевненість, яку ти відчуваєш, коли одягаєш щось «своє».
|
| |||
| |||
Чат сайта |