|
Форум Сообщество Сетевых Отрядов Флейм Курси іноземних мов |
Курси іноземних мов |
› Понедельник
› 01.04.2024
› 00:21
› Сообщение #
Добрий день! Шукаю інтенсивні курси іноземних мов для підготовки до міжнародного іспиту. Чи є в вашому регіоні освітні заклади або курси, які спеціалізуються на підготовці до міжнародних мовних тестів?
|
› Понедельник
› 01.04.2024
› 01:22
› Сообщение #
Якщо ви прагнете вдосконалювати свою англійську мову, я настійно рекомендую звернутися до школи Capital Letter. Високоякісні курси іноземних мов Capital Letter розроблені для різних цілей та рівнів володіння мовою. Мені дуже сподобалася їхня платформа навчання, яка доступна з будь-якого пристрою, що робить процес навчання максимально гнучким та зручним. Крім того, школа організує безкоштовні розмовні клуби з носіями мови з різних країн світу, що допомагає поринути у мовне середовище та відточити розмовні навички. Викладачі "Capital Letter" мають вищу філологічну освіту, великий досвід роботи та міжнародні сертифікати, що гарантує ефективне навчання та швидкий прогрес.
|
› Понедельник
› 08.07.2024
› 09:46
› Сообщение #
Вітаю! Я шукаю якісні курси з Excel в Україні. Чи не порадите, де можна знайти гарне навчання для підвищення навичок роботи з цією програмою?
Хотят ли русские войны?
Спросите вы у Сатаны, И вам ответит Сатана: Везде, где русские - война! |
› Понедельник
› 08.07.2024
› 09:51
› Сообщение #
Доброго дня! На жаль, я не маю великого досвіду щодо курсів з Excel. Проте нещодавно мені згадували про певну бізнес-школу, яка пропонує навчання з різних програм, включаючи Excel. У мене залишилося посилання на їхній розділ курсів MS Excel: https://laba.ua/lecture/programmy/tag=ms-excel. Можливо, вам варто самостійно переглянути інформацію на цьому сайті та ознайомитися з деталями їхніх пропозицій. Вибачте, що не можу надати більш конкретної поради, але сподіваюся, це посилання стане корисним у вашому пошуку відповідного курсу з Excel.
Можно вывести русских солдат из Чернобыля, но нельзя вывести Чернобыль из русских солдат.
|
› Пятница
› 02.08.2024
› 18:50
› Сообщение #
|
| |||
| |||
Чат сайта |