|
Форум Сообщество Сетевых Отрядов Флейм Тканина гуртом |
Тканина гуртом |
› Суббота
› 08.06.2024
› 17:10
› Сообщение #
Доброго дня!
Хто може мені порадити магазин з тканинами? Хочу замовити гуртом тканини та фурнітуру для бізнесу. Чекаю на ваші поради. |
› Суббота
› 08.06.2024
› 17:11
› Сообщение #
Я тобі раджу заглянути на сайт Текстиль Контакт. Вони мають величезний вибір тканин для рукоділля за прийнятними цінами. Важливо звертати увагу на склад тканини, щільність та колір. Також почитай відгуки інших покупців про якість матеріалів. І не забудь перевіряти акції та знижки – на сайті ТК часто можна знайти вигідні пропозиції.
|
› Понедельник
› 17.06.2024
› 10:12
› Сообщение #
Всем привет, если вы ищите где можно заказать палаточную ткано оптом то обратите ваше внимание на интернет-магазин MAXIMA у них отличный выбор и часто действуют разные акционные предложения.
|
› Понедельник
› 09.12.2024
› 15:38
› Сообщение #
Если вы действительно ищете качественные ткани, отличные материалы и цвета, а также хорошую эффективность, то очень рекомендую этот магазин https://alexandrd.ua/dzhyns. В нем вы найдете много-много вещей на любой вкус и вкус. который можно использовать во многих привлекательных дизайнах, я всегда полагаюсь на него при выборе тканей, которые покупаю.
|
› Понедельник
› 09.12.2024
› 22:14
› Сообщение #
Зараз дуже хороший вибір тканин у профільних інтернет-магазинах і ви обов'язково знайдете те, що шукаєте, і можливо купувати джинсову тканину або тканину денім як рулонами, так і за метражем. Дивлячись для чого вам ці тканини потрібні. Якщо ви швачка, то звісно, потрібно цікавитися оптовими закупівлями.
|
› Четверг
› 12.12.2024
› 00:21
› Сообщение #
Тільки що зайшов до магазину, який рекомендували в коментарях, щоб знайти спеціальну тканину, яка мені була потрібна, і не можу повірити, але знайшов її. Велике спасибі за рекомендацію цього магазину, якби не ви, я ніколи б не зміг купити потрібну тканину. Ще раз дякую.
|
› Воскресенье
› 29.12.2024
› 16:53
› Сообщение #
Конечно, текстиль - это гибкие материалы, которые изготавливаются путем переплетения волокон, таких как шерсть или хлопок, и могут быть изготовлены, например, из нейлона или полиэстера, есть также некоторые текстильные материалы, которые можно гравировать и гравировать с помощью лазеров, и также несомненно, что лазеры играют важную роль в обработке материалов от разработки новых продуктов до Отсюда мы узнаем, что U Есть много текстильных магазинов, которые предоставляют эти технологии в текстиле и ткани с очень высоким качеством онлайн, и есть очень замечательная текстильная фабрика, которая предоставляет различные виды высококачественного текстиля и множество цветов и размеров, и я хотел бы поделиться с вами этим магазином
https://alexandrd.ua/dzhyns/ ; язык: Украина, Анкор: денім тканина Она предлагает широкий ассортимент текстиля отличного качества, такого как джинсы из хлопка стрейч, джинсы из хлопка фабелла или джинсы из хлопка кора, а также большой выбор текстиля. |
› Воскресенье
› 29.12.2024
› 20:59
› Сообщение #
Дякую за магазинчик. У мене, звичайно, поки що не велике виробництво. Так, шию на замовлення на тиждень дві якісь шмотки, але магазинчик дуже доречний. Вибір різних тканин більш ніж достатній для роботи. Та й ціни я дивлюся цілком нормальні. Сервіс для довгострокового співробітництва є, тож супер.
|
› Понедельник
› 30.12.2024
› 09:27
› Сообщение #
Скористався останнім наведеним посиланням і впевнився: на цьому ресурсі є що вибрати. Асортимент достатньо широкий, а ціни цілком прийнятні. Якщо ви займаєтесь шиттям одягу, то знайдете в цьому інтернет-магазині все необхідне. Я, наприклад, придбав там денім тканину.
Верю, дождемся мы ссудного дня!
|
| |||
| |||
Чат сайта |